Football Talk

Remake ο τελικός του 2022: Λίβερπουλ vs Τσέλσι στο Wembley, για το League Cup! (video)

Remake ο τελικός του 2022: Λίβερπουλ vs Τσέλσι στο Wembley, για το League Cup! (video)
Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 (24/01) εκτός έδρας κόντρα στη Φούλαμ, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τα ημιτελικά του League Cup, αλλά με το συνολικό 3-2 υπέρ της, έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό της 25ης Φεβρουαρίου, απέναντι στην Τσέλσι, στο Wembley!
Ο Λουίς Ντίας έκανε τα πάντα ευκολότερα για τη Λίβερπουλ. Στη ρεβάνς με τη Φούλαμ, για τα ημιτελικά του League Cup, «άνοιξε» το σκορ στο 11ο λεπτό, και με το 2-1 υπέρ των Reds από το Άνφιλντ, δύσκολα θα άλλαζαν τα δεδομένα. Όπως και έγινε.

Η Φούλαμ ισοφάρισε στο 77' με τον Ντιόπ, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αλλά με συνολικό σκορ 3-2, το σύνολο του Κλοπ προκρίθηκε στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου στο Wembley, απέναντι στην Τσέλσι.

Εκεί, όπου θα διεκδικήσει το 10ο League Cup στην ιστορία του συλλόγου και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Καστάνιε (83' Τέτε), Ανταραμπιόγιο, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Κάιρνεϊ (83' Ριντ), Ντε Κόρδοβα Ριντ (66' Γουίλσον), Περέιρα (83' Ροντρίγκο Μουνίς), Γουίλιαν, Χιμένες.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κουανσά, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Γκράβενμπερχ (84' Κλαρκ), ΜακΆλιστερ (67' Τζόουνς), Έλιοτ, Χάκπο (84' Κονατέ), Ντίας, Νούνιες (67' Ντιόγκο Ζότα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0