Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Γλίτωσε την «γκέλα», όχι τα... παρατράγουδα! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Γλίτωσε την «γκέλα», όχι τα... παρατράγουδα! (video)
Ο Ράφα Γκερέιρο έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, στο «τρίποντο» της Μπάγερν Μονάχου (24/01, 1-0)! Το ματς, όμως, έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, με τον προπονητή της Ουνιόν Βερολίνου, να χάνει τον έλεγχο στο 74'!
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το «καθήκον» της, και επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου με 1-0 (24/01), εντός έδρας. «Χρυσός» σκόρερ στην εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 13η αγωνιστική της Bundesliga, ο Ράφα Γκερέιρο, με ένα πολύ όμορφο γκολ, δικό του από την αρχή έως το τέλος, στο 46ο λεπτό.

Το σύνολο του Τόμας Τούχελ βρέθηκε ξανά στο -4 από την κορυφή και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, δεκαέξι «στροφές» πριν το φινάλε, αλλά το ματς «σημαδεύτηκε» από την απαράδεκτη κίνηση του Νέναντ Μπιέλιτσα.

Ο προπονητής της Ουνιόν Βερολίνου, χαστούκισε τον Σανέ και όπως ήταν αναμενόμενο, αποβλήθηκε.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Λάιμερ (86' Πάβλοβιτς), Ουπαμεκανό (46' Ντάιερ), Ντε Λιχτ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (76' Τελ), Μουσιάλα (76' Μίλερ), Σανέ, Κέιν.

Ουνιόν Βερολίνου (Νέναντ Μπιέλιτσα): Ρόνοου, Νότσε, Βογκτ, Λέιτε, Τρίμελ, Κραλ (74' Άαρονσον), Γκόσενς (64' Ρουσιγιόν), Τουσάρ, Χάμπερερ (74' Μπέντια), Φόλαντ (26' Μπέχρενς), Χόλερμπαχ (64' Σάφερ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0