Football Talk

Ο πιο… απρόσμενος αποκλεισμός για την Τζιρόνα: Έμεινε εκτός Copa Del Rey από τη Μαγιόρκα! (video)

Ο πιο… απρόσμενος αποκλεισμός για την Τζιρόνα: Έμεινε εκτός Copa Del Rey από τη Μαγιόρκα! (video)

Η Μαγιόρκα «πέταξε» εκτός Copa Del Rey την Τζιρόνα! Κέρδισε με 3-2 (24/01) και έτσι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού! Πρώτη εκτός έδρας ήττα για την έκπληξη της φετινής La Liga, μετά από 13 παιχνίδια!

Δεν «λύγισε» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά τα… έχασε με αντίπαλο τη Μαγιόρκα! Η Τζιρόνα δεν μπόρεσε να φτάσει έως τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Copa Del Rey. Ηττήθηκε στο Σον Μοίς με 3-2 (24/01) και κάπως έτσι, αποχαιρέτησε τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο το εισιτήριο έδειχνε να έχει κριθεί. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Λάριν, ενώ μόλις επτά λεπτά αργότερα, στο 28ο λεπτό, ο Πρατς έγραψε το 2-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 35’, ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για να δώσει «αέρα» τριών γκολ στην ομάδα του.

Η Τζιρόνα μείωσε με πέναλτι στο 68’ με τον Στουάνι, ενώ στην ίδια φάση η Μαγιόρκα έμεινα και με δέκα παίκτες, καθώς Ραΐγιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Σάβιο μπορεί να πέτυχε και δεύτερο γκολ για την έκπληξη της φετινής La Liga, αλλά το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα της Τζιρόνα εκτός έδρας, μετά από 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0