Football Talk

Από τον Παναθηναϊκό στη La Liga; «Η Γρανάδα θέλει να αποκτήσει τον Μπρινιόλι»!

Από τον Παναθηναϊκό στη La Liga; «Η Γρανάδα θέλει να αποκτήσει τον Μπρινιόλι»!
Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματέυσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι συμπατριώτες του, τον συνδέουν με τη Γρανάδα!

Ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ο Ιταλός βρίσκεται εκτός ομάδας στους «πράσινους».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ιταλικό «Tuttomercatto», ο 32χρονος... πολιορκείται από τη Γρανάδα, η οποία φαίνεται πως επιθυμεί να τον προσθέσει στο ρόστερ της!

Στο σχετικό δημοσίευμα, οι συμπατριώτες του έμπειρου γκολκίπερ, υπογραμμίζουν πως ο Μπρινιόλι δεν υπολογίζεται από το «τριφύλλι», καθώς «ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, την ώρα που τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει πρόθυμος να τον αφήσει ελεύθερο - στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο - δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Μένει να δούμε εάν το εν λόγω σενάριο ευσταθεί και εάν ο ισπανικός σύλλογος θα κινηθεί αποφασιστικά για να κάνει δικό του τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0