Football Talk

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ετό μετά την επική πρόκριση του Καμερούν! (video)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ετό μετά την επική πρόκριση του Καμερούν! (video)

Βαθιά συγκινημένος ο Σαμουέλ Ετό μετά την επική ανατροπή-πρόκριση της χώρας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως φαίνεται σε βίντεο από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Το Καμερούν βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο χάρη σε γκολ του Γου στο 91’ και πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι με τη Γκάμπια (23/1, 2-3), στο οποίο βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 85ο λεπτό και προκρίθηκε στη νοκ-αουτ φάση της διοργάνωσης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Την «τρελή» αυτή ανατροπή παρακολούθησε φυσικά και ο Σαμουέλ Ετό, που είναι άλλωστε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής, όπως γίνεται αντιληπτό από το βίντεο που έχει τραβηχτεί μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο «θρύλος» της χώρας και δις τροπαιούχος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Και πώς να το κάνει, μετά από αυτή την απίστευτη εξέλιξη στην αναμέτρηση με τη Γκάμπια.

Όπως φαίνεται και στο εν λόγω βίντεο, ο Ετό πήρε μέρος στους πανηγυρισμούς που εκδηλώθηκαν στα αποδυτήρια, προτού ξεσπάσει σε κλάματα χειροκροτώντας και δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία πρόκριση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0