Football Talk

Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα, το μυαλό μόνο στην ΑΕΚ: «Δεν πουλάω τον εαυτό μου για να γυρίσω στη Ρίβερ!»

Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα, το μυαλό μόνο στην ΑΕΚ: «Δεν πουλάω τον εαυτό μου για να γυρίσω στη Ρίβερ!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα, περί ΑΕΚ και επιστροφής στη Ρίβερ Πλέιτ, σε Μέσο της πατρίδας του. Σκέφτεται μόνο το πρωτάθλημα με την «Ένωση», νιώθει πως η ομάδα του πηγαίνει εξαιρετικά.

Καμία σκέψη δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα περί επιστροφής στη Ρίβερ Πλέιτ και τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Θα ήθελα να μπορέσω να απολαύσω ξανά την είσοδό μου στο γήπεδο της ομάδας, όχι ως προπονητής αλλά ως οπαδός. Επέστρεψα στην ομάδα και έζησα δύσκολες καταστάσεις και θα ήθελα τώρα να το απολαύσω με τις κόρες μου», ανέφερε αρχικά.

«Δεν περιμένω κάποιο τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ούτε πουλάω τον εαυτό μου για να επιστρέψω», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θέλω να επιστρέψω ως φίλαθλος, είμαι οπαδός της Ρίβερ και η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Η καριέρα μου ως προπονητή είναι στην Ευρώπη και δεν ξέρω αν αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια. Πάντα ζω την ποδοσφαιρική μου ζωή με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με άλλους».

Στο τέλος, μιλάει για την παρουσία του στην ΑΕΚ. «Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είχαμε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια αλλά και το Κύπελλο. Κερδίσαμε το νταμπλ για τρίτη φορά στα 100 χρόνια του συλλόγου. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό και σήμερα βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα που έχει μεγάλη ένταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0