Football Talk

Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2: Σίγησε το «Μπαλαΐδος», απόλυτη... κυριαρχία των Βάσκων και πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey (video)

Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2: Σίγησε το «Μπαλαΐδος», απόλυτη... κυριαρχία των Βάσκων και πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey (video)

Στα προημιτελικά του Copa del Rey, την Τρίτη (23/01), τελείωσε το... όνειρο για τον Τάσο Δουβίκα και την Θέλτα, αφού η Ρεάλ Σοσιεδάδ τους «πλήγωσε» (2-1) και έφυγε απευθείας για τον ημιτελικό. Δεύτερη πικρή ήττα, η οποία επαναλήφθηκε μόλις τέσσερις μέρες μετά!

Χαμένα τα είχε η Θέλτα, η οποία ήταν σαν να «χάρισε» στους φιλοξενούμενους την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey. Τέσσερις μέρες πριν, μάλιστα, είχαν συναντηθεί και πάλι στο «Μπαλαΐδος» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga, όπου είχε προηγηθεί ήττα της γηπεδούχου από την ομάδα του Αλγκουαθίλ.

Η ιστορία επανλήφθηκε, όμως αυτή τη φορά δεν υπήρχε επιστορφή. Το ταξίδι του Δουβίκα και της παρέας του, έλαβε... άδοξο τέλος την Τρίτη (23/01). Ο Ογιαρθάμπαλ δεν άργησε να δείξει ποιος είναι κυρίαρχος, βρίσκοντας δίχτυα μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Από εκεί και έπειτα ήταν μονόδρομος. Απανωτά λάθη για την οικοδέσποινα, πλήρης αποσυντονισμός, ενώ τα σκληρά τάκλιν του Δουβίκα του χάρισαν και μια κίτρινη κάρτα. Ύστερα, ήρθε και ο Μπέκερ να... ρίξει λάδι στη φωτιά, στέλνοντας την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Βρήκε τα δίχτυα και ο Ντε Λα Τόρε στο 93', όμως πλέον ήταν αργά, η κατάσταση δεν σωζόταν με τίποτα και το ματς έληξε 2-1.

Fun fact, οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Μπαλαΐδος» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, όμως πρώτη φορά κερδίζουν εκτός έδρας την Θέλτα στο Copa del Rey, έχοντας σημειώσει στις επτά συναντήσεις τους τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θέλτα (Ρ. Μπενίτεθ): Βιγιάρ, Βάθκεθ (65’ Μινγκέθα), Στάρφελτ, Ντομίνγκες, Ρίστιτς, Ταπία (72’ Μπελτράν), Τζέιλσον (64’ Άσπας), Ροντρίγκες (46’ Ντε Λα Τόρε), Σουέντμπεργκ (78’ Λάρσεν), Άλβαρες, Δουβίκας

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Αραμπούρου, Θουμπέλντια, Λε Νορμάν, Τίρνεϊ (39’ Ελουστόντο), Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μέντες (78’ Πατσέκο), Ογιαρθάμπαλ (90' Μαγκουναθελάια), Αντρέ Σίλβα (46’ Ζακαριάν), Μπέκερ (78’ Σαντίκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0