Football Talk

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Καθάρισε» εύκολα η Ανγκόλα, την... έκπληξη έκανε η Μαυριτανία (video)

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Καθάρισε» εύκολα η Ανγκόλα, την... έκπληξη έκανε η Μαυριτανία (video)

Ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική μέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο 4ος όμιλος, την Τρίτη (23/01). Η Ανγκόλα κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά μετά το 2-0 επί της Μπουρκίνα Φάσο, την οποία άφησε δεύτερη. Η Μαυριτανία πήρε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Αλγερία (1-0), την οποία... έριξε στην τελευταία θέση.

Συνεχίζονται οι «μάχες» στους ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όμως στον 4ο όμιλο τα πράγματα κύλησαν ομαλά την Τρίτη (23/01), χωρίς ιδαίτερες εκπλήξεις. Τουλάχιστον στον έναν αγώνα...

Η Ανγκόλα υποδέχτηκε την Μπουρκίνα Φάσο, η οποία, καθώς φάνηκε, δεν είχε συνέλθει ακόμα από την ισοπαλία που έφερε με την Αλγερία τρεις μέρες πριν, χάρη στο γκολ του Μπουνέτζα στις καθυστερήσεις.

Η οικοδέσποινα εκμεταλλεύτηκε, όπως είναι λογικό, αυτή τη κατάσταση και άνοιξε το σκορ με ένα τέλεια εκτελεσμένο φάουλ. Στο 36’, ο Φρέντι εκτέλεσε και ο Μαμπουλουλού «πυροβόλησε» εύστοχα.

Στις καθυστερήσεις (93') ο Ζίνι της ΑΕΚ έδωσε το... τελειωτικό χτύπημα και η Ανγκόλα... σφράγισε προσωρινά την πρώτη θέση με επτά βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν με πέντε.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μαυριτανία έκανε την έκπληξη! Θα πόνταρε κανείς στην Αλγερία, ειδικά μετά την... κατάθεση ψυχής κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζει μια ομάδα, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με δύο συνεχόμενες ήττες.

Κι όμως, η γηπεδούχος ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και «έκλεψε» την νίκη, χάρη στο γκολ του Ντελαχί στο 37’, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι. Έριξε την Αλγερία στην τέταρτη θέση και πήρε προβάδισμα στην βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

Ανγκόλα – Μπουρκίνα Φάσο 2-0 (36’ Μαμπουλουλού, 93' Zίνι)

Μαυριτανία – Αλγερία 1-0 (37’ Ντελαχί)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Ανγκόλα 7 3 (6-3)

2.Μπουρκίνα Φάσο 4 3 (3-4)

3.Μαυριτανία 3 3 (3-4)

4.Αλγερία 2 3 (3-4)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0