Football Talk

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ο Καρέλης «έσπασε» την Κρήτη αλλά η πρόκριση θα… κριθεί στο Αγρίνιο

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ο Καρέλης «έσπασε» την Κρήτη αλλά η πρόκριση θα… κριθεί στο Αγρίνιο

ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμοιαζαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, μέχρι ο Νίκος Καρέλης να χαρίσει το προβάδισμα στους Αγρινιώτες, με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα (2-1, 23/01). Η πρόκριση όμως για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, ακόμη βρίσκεται στον… αέρα.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα με τον Ζοάο Πέδρο, οι Κρητικοί όμως αντέδρασαν και ο Μπάκιτς ισοφάρισε στις αρχές του ημιχρόνου. Ο Καρέλης έδωσε την λύση στους φιλοξενούμενους δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (2-1, 23/01) και οι δύο ομάδες θα… λύσουν τις διαφορές τους στο Αγρίνιο, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.  

Με μία εκπληκτική αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι «ξεδιπλώθηκαν» με τον Πέδρο να γίνεται ο αποδέκτης της μπάλας, από την πάσα του Ντουάρτε και να ευστοχεί κάνοντας το 1-0 στο 19ο λεπτό.

Ο Πέδρο επιχείρησε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του στο 34ο λεπτό, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση. Ο Θοράρισον γύρισε στο 47’ την μπάλα στην περιοχή με τον Μπάκιτς να «εκτελεί» από ευνοϊκή θέση.

Ξανά ευκαιρία με τον Πέδρο για τους Αγρινιώτες, το ψηλοκρεμαστό σουτ του οποίου πέρασε απευθείας άουτ.

Ο Παναιτωλικός «χτύπησε» με άλλη μία αντεπίθεση και… άλωσε την Κρήτη με εκτελεστή τον Νίκο Καρέλη στο 90+4’ για το 2-1.


Οι ενδεκάδες των ομάδων
:

ΟΦΗ (Π. Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (59' Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Μοσκέρα, Ντίκο

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69' Μπακάκης), Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας, Πέδρο (77' Καρέλης)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0