Football Talk

Επίθεση Κούγια σε Λυσάνδου: «Επιβεβαιώνεις την ανεπάρκειά σου σαν πρόεδρος της Super League»

Επίθεση Κούγια σε Λυσάνδου: «Επιβεβαιώνεις την ανεπάρκειά σου σαν πρόεδρος της Super League»

Νέες «βολές» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας προς τον νέο πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Stoiximan Superleague.

Έγινε το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Stoiximan Superleague την Τρίτη (23/01) με τις εντάσεις να μη λείπουν μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια και του προέδρου της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου με αφορμή την απόφαση του δεύτερου να ψηφίσει λευκό για την πρόσληψη του Λίντμπεργκ ως μέλος της ΚΕΔ για το VAR.

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ρώτησε αρχικά τον Μηνά Λυσάνδρου: «Πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα;» και συνέχισε «Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League» .

Έπειτα, η συνεδρίαση έληξε, με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά: «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα, θα πας κι εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση».

Νωρίτερα ο Κούγιας είχε πει στον Λυσάνδρου σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου. Αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Ο Κούγιας ζήτησε την επίσκεψη στον Εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διαλεύκανση της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Τελικώς επικράτησε ομόφωνα αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0