Football Talk

Οργισμένοι οι Γκανέζοι δημοσιογράφοι μετά το «κάζο», εμπόδισαν την ομάδα να αποχωρήσει! (video)

Οργισμένοι οι Γκανέζοι δημοσιογράφοι μετά το «κάζο», εμπόδισαν την ομάδα να αποχωρήσει! (video)

Απίστευτες ήταν οι στιγμές που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης Μοζαμβίκη-Γκάνα (22/1, 2-2), όταν έξαλλοι Γκανέζοι δημοσιογράφοι δεν άφησαν την αποστολή να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η οργή δεν έχει τέλος στις τάξεις των φίλων της Γκάνας και, από ό,τι φαίνεται, ούτε και σε αυτές των δημοσιογράφων. Η Γκάνα απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Μοζαμβίκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και τερμάτισε στην 3η θέση, γεγονός που προκάλεσε ακραίες αντιδράσεις των δημοσιογράφων της χώρας που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Η δυσαρέσκειά τους ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη, αφού εμπόδισαν το πούλμαν της ομάδας να φύγει από το σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας. Αρκετοί παίκτες της Γκάνας βγήκαν από το λεωφορείο με σκυμμένο το κεφάλι μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα και αναγκάστηκαν να περάσουν από τη μικτή ζώνη, όπου οι δημοσιογράφοι τους «φιλοδώρησαν» με έντονο γιουχάρισμα, ενώ δεν απάντησαν σε κάποια ερώτηση.

Με την 3η θέση, η Γκάνα πλέον ελπίζει σε μία πρόκριση ως μία εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων. Αλλιώς, θα αναγκαστεί αποχαιρετήσει πρόωρα τα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0