Football Talk

Το Σούπερ Καπ Ιταλίας ξανά στην Ίντερ – Buzzer – beater ο Λαουτάρο, 3η σερί κατάκτηση οι «νερατζούρι»! (video)

Το Σούπερ Καπ Ιταλίας ξανά στην Ίντερ – Buzzer – beater ο Λαουτάρο, 3η σερί κατάκτηση οι «νερατζούρι»! (video)

Σπουδαία νίκη της Ίντερ απέναντι στη Νάπολι, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 91ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες, κατέκτησαν το Σούπερ Καπ οι «νερατζούρι» για 3η διαδοχική σεζόν. Αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο οι τυπικά γηπεδούχοι, λόγω της αποβολής του Σιμεόνε.

Επρόκειτο για ένα κλασσικό ιταλικό παιχνίδι, που απλώς λάμβανε χώρα εκτός Ιταλίας. Ένα παιχνίδι που περιλάμβανε ιδιαίτερα τακτική, ελάχιστες τελικές προσπάθειες και είχε τόσο τη Νάπολι όσο και την Ίντερ στο «περίμενε».

Αμφότερες ήταν προσεκτικές, καμία εκ των δύο δεν επιθυμούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ και άμεση συνέπεια της αμυντικής λογικής τους, αποτέλεσε η «λευκή» ισοπαλία του πρώτου μέρους, με τους «νερατζούρι» να είναι ολίγον τι πιο επικίνδυνοι.

Με την έναρξη της επανάληψης, εξακολούθησε να υφίσταται το ίδιο σκηνικό, αλλά όλα άλλαξαν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Σιμεόνε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Ίντερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, για να μην οδηγηθεί το ματς στην παράταση.

Και τα κατάφερε. Η υπεροχή της μετουσιώθηκε εν τέλει σε γκολ στο 91ο λεπτό, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του το τρίτο διαδοχικό Σούπερ Καπ της, φτάνοντας τα οκτώ συνολικά σε ολόκληρη την ιστορία της.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0