Football Talk

Το «όνειρο» της Λυών είναι πανάκριβο: Ο Μπενζεμά ξανά στη Γαλλία; Πέρασε... καιρός!

Το «όνειρο» της Λυών είναι πανάκριβο: Ο Μπενζεμά ξανά στη Γαλλία; Πέρασε... καιρός!
Ο Μπενζεμά «πολιορκείται» από την Λιόν, έτσι ώστε να επαναπατριστεί και να επιστρέψει στην ομάδα που τον «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικα και το BN Sports κάνει ένα μικρό Flashback στο... 2009!

Η Λυών... ονειρεύεται την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά, ύστερα από 15 χρόνια, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για να επιτευχθεί το εν λόγω deal θα πρέπει να γίνουν οικονομικές υπερβάσεις.

Ο Γάλλος σέντερ φορ αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ τους τελευταίους έξι μήνες, ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, με την πρώην ομάδα του να ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει.

Από το καλοκαίρι του 2009 απουσιάζει από την πατρίδα του ο 36χρονος, τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε περίπου 30 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τους «Λιονέ».

Μάλιστα, το τελευταίο ματς του Μπενζεμά με την γαλλική ομάδα έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου του 2009 και ήταν απέναντι στην Τουλούζ (εκτός έδρας) για τη Ligue 1. Σε εκείνη την αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κατορθώσει να πάρουν τη νίκη, αφού έμειναν στο 0-0 με τους αντιπάλους τους, με τον Μπενζεμά να αγωνίζεται για 90 λεπτά, αλλά να μην καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του, με κάποιο γκολ ή ασίστ.

Πάντως, στην θητεία του στη Λυών, ο ίδιος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας (2005, 2006, 2007, 2008), ένα Κύπελλο (2008) και ένα Σούπερ Καπ (2006, 2007). Μένει να δούμε ο Μπενζεμά θα επιστρέψει στην ομάδα που τον «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά, έτσι ώστε να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0