Football Talk

Ο Πολ Μέρσον «προσγειώνει» τη Λίβερπουλ: «Το ξέρετε πως σε μία εβδομάδα όλα μπορεί να τελειώσουν;»

Ο Πολ Μέρσον «προσγειώνει» τη Λίβερπουλ: «Το ξέρετε πως σε μία εβδομάδα όλα μπορεί να τελειώσουν;»

Είναι υπερβολικά ρεαλιστική η τοποθέτηση του Πολ Μέρσον ή μήπως, είναι λίγο… υπερβολική; Είναι εφικτό το όνειρο της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα; Οψόμεθα…

Είναι δεδομένο πως η Λίβερπουλ αποτελεί βασική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Με μία ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν, με εξαιρετικές εμφανίσεις, με τρομερό μομέντουμ και με μία ολική αναδόμηση, η οποία έχει λειτουργήσει στον απόλυτο βαθμό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League, ο Πολ Μέρσον εξακολουθεί να πιστεύει πως όλα είναι θέμα μίας… κακής εβδομάδας.

Για τον λόγο αυτόν, θέλησε να προσγειώσει τη Λίβερπουλ και τον κόσμο της, υπενθυμίζοντας σε όλους το πρόγραμμά της. Αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Τσέλσι και την Άρσεναλ και κατέληξε στο ότι μέσα σε επτά ημέρες, το «όνειρο» του τίτλου μπορεί να έχει τελειώσει!

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του Πολ Μέρσον:

«Μπορεί όλα να τελειώσουν για τη Λίβερπουλ σε μία εβδομάδα. Παίζουν με την Τσέλσι εντός έδρας. Δεν έχουμε ιδέα πώς μπορεί να είναι η Τσέλσι και τι θα κάνει. Μετά, πηγαίνουν στο Έμιρεϊτς να συναντήσουν την Άρσεναλ. Πριν το καταλάβεις, μπορεί όλα να τελειώσουν για τη Λίβερπουλ!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0