Football Talk

«Ποιοι είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών;»: Χωρίς τους Κριστιάνο και Ζιντάν η λίστα του Ρονάλντο!

«Ποιοι είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών;»: Χωρίς τους Κριστιάνο και Ζιντάν η λίστα του Ρονάλντο!
Η λίστα του Ρονάλντο Ναζάριο με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών δεν είχε... χώρο για τους Κριστιάνο και Ζιντάν

Η λίστα των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι διαφορετική για τον καθένα και έχει αρκετές... παραλλαγές, κάτι το οποίο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο Ναζάριο πήρε θέση για το εν λόγω ζήτημα, με τον ίδιο να αναφέρεται σε οκτώ ποδοσφαιριστές, αλλά να μην συμπεριλαμβάνει στη σχετική λίστα τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν! Φυσικά, αυτό το γεγονός προκάλεσε αρκετή αίσθηση. 

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός, τόνισε πως το γκρουπ των κορυφαίων όλων των εποχών, είναι αρκετά ξεχωριστό και σε αυτό τοποθέτησε τους Μαραντόνα, Μέσι, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο, Πελέ, αλλά και τον εαυτό του!

«Νομίζω είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ, όπου έχεις τους Μαραντόνα, Μέσι, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο, Πελέ. Θα πρόσθετα και τον εαυτό μου. Ας το κρίνουν όμως καλύτερα οι οπαδοί. Πάντως δεν μπορείς να τους βάλεις σε σειρά, δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές γενιές», ανέφερε ο Ρονάλντο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0