Football Talk

«Σοκάρει» το βίντεο με τις χυδαιότητες κατά του Μενιάν! (video)

«Σοκάρει» το βίντεο με τις χυδαιότητες κατά του Μενιάν! (video)

Στη δημοσιότητα βγήκε επίμαχο βίντεο με φίλους της Ουντινέζε να επιτίθενται ρατσιστικά προς τον Μάικ Μενιάν!

Τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Ουντινέζε κόντρα στη Μίλαν (20/1) με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Μίλανήταν το ελάχιστο ντροπιαστικά.

Αφότου οι «ροσονέρι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, ο Μενιάν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εξοργισμένος, λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων που ακούγονταν για ώρα εις βάρος του από οπαδούς που βρίσκονταν πίσω από την εστία του.

Στη δημοσιότητα έχει βγει ένα βίντεο που κατέγραψε κάποιος φίλος της ομάδας μετά το γκολ της ισοφάρισης, στο οποίο ακούγονται ξεκάθαρα οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του Γάλλου τερματοφύλακα.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε αργότερα, ισχυρίστηκε ότι άκουσε κόσμο να μιμείται τους ήχους της μαϊμούς και ότι ενημέρωσε τον πάγκο, αλλά και τον τέταρτο διαιτητή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να γίνει κάποια παρέμβαση, ώσπου ακολούθησε η αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια.

«Είναι εύκολο να δρας μέσα σε ένα γκρουπ, στην ανωνυμία της εξέδρας. Όσοι βρισκόσασταν εκεί, που είδατε και ακούσατε τα πάντα, αλλά παραμείνατε σιωπηλοί, είστε συνένοχοι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0