Football Talk

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ θέλει να προσλάβει υπεύθυνο VAR από τη Σουηδία που δεν έχει στο πρωτάθλημά της VAR»

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ θέλει να προσλάβει υπεύθυνο VAR από τη Σουηδία που δεν έχει στο πρωτάθλημά της VAR»

Ο Κώστα Καραπαπάς εξέφρασε την αντίθεση του για την πρόσληψη του Λίντμπεργκ από την ΕΠΟ, ενώ τόνισε την δυσαρέσκεια που υπάρχει για την συμπεριφορά του Φροϊντφελντ και την απροειδοποίητη απουσία του από την σημερινή (22/01) τηλεδιάσκεψη.

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την έντονη αντίθεση του για την πρόσληψη του Λίντμπβεργκ από την ΕΠΟ, ως άμεσο συνεργάτη του Φροϊντφελντ. Επιπλέον ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε και την απροειδοποίητη απουσία του Πίτερ Φρόιντφελντ, από την σημερινή (22/01) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δει κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός από τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλλει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία από μέρους σας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0