Football Talk

Τζιρόνα, όπως λέμε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, αλλά... ακόμη καλύτερα!

Τζιρόνα, όπως λέμε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, αλλά... ακόμη καλύτερα!

Άλλη μία φορά που η Τζιρόνα φτάνει στην ανατροπή παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς σε παιχνίδι της. Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, μέχρι να δει κανείς μία συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Και εκεί, το πράγμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Η φετινή Τζιρόνα δεν… παίζεται. Η ομάδα του Μίτσελ αρνείται να χάσει μετρώντας μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Σεπτέμβριο (30/9, 0-3).

Όποτε βρίσκεται πίσω στο σκορ βγάζει αντίδραση, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της και «γεύεται» τις περισσότερες φορές τη νίκη. Όπως έγινε και το βράδυ της Κυριακής (21/1) απέναντι στη Σεβίλλη, που ο Αρτέμ Ντόβμπικ έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες αναμετρήσεις της μέσα στη σεζόν.

Έχει συλλέξει συνολικά 22 βαθμούς από περιπτώσεις που βρισκόταν πίσω στο σκορ. Κι αν αυτό από μόνο του δε φαίνεται τόσο εντυπωσιακό, αρκεί να πούμε ότι στην εν λόγω στατιστική κατηγορία ξεπερνάει τη Ρεάλ Μαδρίτης που την καταδιώκει στην «κούρσα» της La Liga και την πρωτοπόρο της Premier League, Λίβερπουλ.

Η «Βασίλισσα» μετράει 16 κερδισμένους βαθμούς βρισκόμενη σε μειονεκτική θέση, με πιο χαρακτηριστικό το πρόσφατο ματς με την Αλμερία (21/1, 3-2) όπου έφερε τα πάνω-κάτω στις καθυστερήσεις και πήρε τελικά το τρίποντο.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιγουράρει στην πρώτη θέση της Premier League, έχοντας πάρει 16 βαθμούς από παιχνίδια στα οποία έχανε. Μάλιστα, βρίσκει δίχτυα στα τελευταία λεπτά περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο «Νησί» φέτος, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικές ανατροπές, όπως με τη Νιούκαστλ στην 3η αγωνιστική και τη Φούλαμ στις αρχές Δεκεμβρίου στο Άνφιλντ.

Στη σχετική κατηγορία, η Τζιρόνα είναι μπροστά και από τη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει μαζέψει 15 βαθμούς, όσους και η Άουγκσμπουργκ στη Bundesliga.

Είναι πράγματι ένα αξιοσημείωτο στατιστικό και δικαίως η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0