Football Talk

Η Ουντινέζε απέκλεισε δια βίου τους οπαδούς για τη ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν!

Η Ουντινέζε απέκλεισε δια βίου τους οπαδούς για τη ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν!
Με τον πρέποντα τρόπο τιμώρησε οι Ουντινέζε τους οπαδούς που πραγματοποίησαν τη χυδαία ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν, οι οποίοι δε θα ξαναμπούν ποτέ στο γήπεδο της ομάδας τους.
Η Ουντινέζε ενήργησε άμεσα και αποφασιστικά, καταδικάζοντας έμπρακτα τη ρατσιστική επίθεση των οπαδών της εις βάρος του Μάικ Μενιάν.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έπεσε θύμα ρατσιστικών συνθημάτων και προσβλητικών ήχων, κατά τη διάρκεια του σαβατιάτικου αγώνα της Ουντινέζε με τη Μίλαν. Αποφάσισε, λοιπόν, να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν. Εκτός από τη σύμπνοια των συμπαικτών του, ο Μενιάν δέχτηκε ένα κύμα υποστήριξης και στα social media. 

Η ομάδα της Ουντινέζε, λοιπόν, αποφάσισε να αποδείξει την ευθιξία της τιμωρήσει τους υπευθύνους αυτής της κατάστασης, με τον γενικό διευθυντή της, Φράνκο Κολαβίνο, να ανακοινώνει τη δια βίου αποβολή τους από το Blunergy Stadium, με τον εξής τρόπο:

«Οι ποινές που επιβάλλει η αθλητική δικαιοσύνη έχουν περιορισμένη διάρκεια, όμως ο σύλλογος μπορεί να αποφασίσει να αποκλείσει έναν οπαδό από ένα γήπεδο για περισσότερο χρόνο.Εμείς θα δουλέψουμε για να τους αποκλείσουμε για πάντα από το γήπεδο, για μία ζωή. Είμαστε πεπεισμένοι πως βρισκόμαστε στα ίχνη των υπεύθυνων, μπορεί να είναι μόνο 2 με 3 άτομαΔεν υπήρχαν τραγούδια που δεν έγιναν αντιληπτά, ούτε από τον διαιτητή ούτε από τις αρχές. Είναι ένας, δύο, τρεις άθλιοι και αυτό αρκεί για να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Έχουμε αρχίσει ήδη να βλέπουμε τις εικόνες από τις κάμερες του γηπέδου, πρέπει να ακούσουμε και τον ήχο. Στο γήπεδο της Ουντινέζε υπάρχουν πάνω από 300 κάμερες εντός και εκτός γηπέδου, θα πρέπει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει πολλή δουλειά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0