Football Talk

Ο λόγος του Αντσελότι, απέναντι σε αυτόν της Αλμερία: Ποιος έχει δίκιο; (video)

Ο λόγος του Αντσελότι, απέναντι σε αυτόν της Αλμερία: Ποιος έχει δίκιο; (video)

Όλα καλά για τον Κάρλο Αντσελότι, έξαλλοι παίκτες και τεχνικό τιμ της Αλμερία. «Αποφάσισε κάποιος πως δεν επιτρέπεται να κερδίσουμε στο Μπερναμπέου!» τόνισαν οι φιλοξενούμενοι. Και τα συμπεράσματα, δικά σας.

Το παιχνίδι της Ρεάλ με την Αλμερία (21/01) είχε μια συγκλονιστική εξέλιξη, που ελάχιστοι θα περίμεναν. Η Ρεάλ πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή, με τον Καρβαχάλ να τις δίνει τη νίκη στο 90+9' λεπτό της αναμέτρησης. Νωρίτερα, όμως είχε προηγηθεί η ισοφάριση σε 2-2, με ένα αμφισβητούμενο γκολ του Βινίσιους, ενώ ακυρώθηκε και γκολ των φιλοξενούμενων για φάουλ πάνω στον Μπέλιγχαμ.

Όλα αυτά ξεσήκωσαν έντονες αντιδράσεις στο στρατόπεδο των ουραγών της βαθμολογίας, που είχαν μεγάλη βαθμολογική ανάγκη. «Κάποιος αποφάσισε ότι δεν επιτρέπεται να κερδίσουμε στο Μπερναμπέου», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Μαρκ Πουμπίλ της Αλμερία.

Από την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι, με τη συνηθισμένη του ψυχραιμία, «απέρριψε» τις κατηγορίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. «Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστές. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις της Αλμερία, αλλά όλα ήταν σωστά».

Τι λέτε; Ποια πλευρά έχει δίκιο;



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0