Football Talk

Τζιρόνα – Σεβίλλη 5-1: Συνέχεια στο όνειρο με Ντόβμπικ οδηγό

Τζιρόνα – Σεβίλλη 5-1: Συνέχεια στο όνειρο με Ντόβμπικ οδηγό

Η Τζιρόνα υποδέχθηκε τη Σεβίλλη για την 21 αγωνιστική της La Liga, τη διέλυσε 5-1 και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς παραπάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ασταμάτητος ο Αρτέμ Ντόβμπικ που σημείωσε χατ τρικ σε έξι λεπτά.

Δεν τη σταματάει τίποτα! Η Τζιρόνα πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «τρελή» πορεία που διανύει, συνέτριψε με 5-1 τη Σεβίλλη και πάτησε κορυφή στη La Liga.

Τι κι αν οι φιλοξενούμενοι την αιφνιδίασαν με το γκολ του Ρομέρο στο 10, ο Ντόβμπικ ήταν ξανά εκεί για την ομάδα του. Πέτυχε χατ τρικ μέσα σε έξι λεπτά και έφερε «τούμπα» το ματς πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά από το προβάδισμα των Σεβιγιάνων. Με αυτό το άνετο σκορ υπέρ των γηπεδούχων, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Η Τζιρόνα συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει σημειώνοντας και τέταρτο γκολ στο 56’ με τον Τσιγκάνκοφ, με τον Σάβιο να μοιράζει τη δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι. Η Σεβίλλη ήταν ανήμπορη να κάνει κάτι και είδε τον Στουάνι να κάνει το τελικό 5-1 στο 89’.

Μόνη στην κορυφή η ομάδα του Μίτσελ με 52 βαθμούς, έναν μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και με παιχνίδι περισσότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Κουότο, Χουάνπε (30’ Γιακοβισβίλι), Μπλιντ, Γκουτιέρεζ, Τσιγκάνκοφ (66’ Φερνάντες), Μαρτίν, Ερέρα (68’ Σολίς), Σάβιο (73’ Τόρε), Πόρτου, Ντόβμπικ (73’ Στουάνι).

Σεβίλλη (Κ. Φλόρες): Ντμίτροβιτς, Νάβας, Νιάνζου, Ράμος, Μπαντέ (46’ Μαρκάο), Πεντρόσα, Σο (77’ Αγκουμέ), Ζορντάν, Σούσο, Οκάμπος (77’ Ντίαζ), Ρομέρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0