Football Talk

Λέτσε – Γιουβέντους 0-3: Η ομάδα του Αλέγκρι είναι εδώ και «φωνάζει» ότι πάει για Scudetto! (video)

Λέτσε – Γιουβέντους 0-3: Η ομάδα του Αλέγκρι είναι εδώ και «φωνάζει» ότι πάει για Scudetto! (video)

Με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς (δύο γκολ), η Γιουβέντους πέρασε με άνεση από το Via del Mare, βγάζει προσωπικότητα και βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για τίτλο!

Στο Via del Mare, η Λέτσε φιλοξενούσε τη Γιουβέντους, με τους φιλοξενούμενους να επιθυμούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να επανέλθουν στην κορυφή της Serie A, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ. Η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι κάπως νωχελικά, δίχως πολλές φάσεις και τους «μπιανκονέρι» να δείχνουν σημάδια κόπωσης. Το πρώτο ημίχρονο ξοδεύτηκε δίχως κάτι αξιοσημείωτο και με ελάχιστες επισκέψεις των δύο ομάδων στα αντίπαλα «καρέ».

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έφερε ζωντάνια στο παιχνίδι με τη «Μεγάλη Κυρία» να μπαίνει ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη τους ουσιαστικά σοβαρή επίσκεψη στην περιοχή του Φαλκόνε, στο 59’ όταν πρώτα ο Γιλντίζ απέτυχε να κερδίσει τον Ιταλό κίπερ της Λέτσε, με την φάση ωστόσο να μην ολοκληρώνεται και τον Βλάχοβιτς να  στέλνει τελικώς τη μπάλα στα δίκτυα, έπειτα από γέμισμα του Καμπιάσο.

Η Γιουβέντους είχε από ώρα τον έλεγχο της μπάλας στα πόδια της και είχε στην κυριολεξία «κατασκηνώσει» έξω από την περιοχή του Φαλκόνε, με τον Σέρβο πρώτο σκόρερ της ομάδας του Αλέγκρι να βρίσκει εκ νέου δίκτυα σε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά μετά το πρώτο του τέρμα (68’). Φυσιολογικά, ο ρυθμός έπεσε με τους δύο προπονητές να ανακατεύουν την τράπουλα και τον Αλέγκρι να έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι είχε όμως και τρίτο τέρμα και πάλι για τους «μπιανκονέρι» με σκόρερ τον κεντρικό αμυντικό Μπρέμερ στο 85’.

Το 3 – 0 παρέμεινε έως το τέλος, με την Γιουβέντους να ανακτά το ψυχολογικό προβάδισμα και να αναρριχάται στην κορυφή της Serie A, έπειτα από αρκετό καιρό (έχοντας ωστόσο παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ).

 

Λέτσε (Ρ. Ντ’ Αβέρσα): Φαλκόνε, Τζέντρι, Πόνγκρασιτς, Μπασιρότο, Γκάλο (66’ Ντόργκου), Ραμαντάνι, Αλμκβιστ (72’ Σανσόνε), Κάμπα, Γκονζάλες (60’ Μπλιν), Ουντίν (66’ Πιερότι), Κρίστοβιτς (72’ Πίκολι)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο (81’ Σάντρο), ΜακΚένι, Λοκατέλι, Μιρέτι (57’ Γουεά), Κόστιτς (74’ Ιλίνγκ – Τζούνιορ), Γιλντίζ (74’ Μίλικ), Βλάχοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0