Football Talk

Καρβαλιάλ: «Κερδίσαμε σε ένα γήπεδο που έχουν χάσει βαθμούς οι υπόλοιποι!»

Καρβαλιάλ: «Κερδίσαμε σε ένα γήπεδο που έχουν χάσει βαθμούς οι υπόλοιποι!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ, μερικά λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του, αναφέρθηκε στον Ρόντινεϊ και τις ενοχλήσεις που κάποιοι αντιμετωπίζουν και ανέφερε πως οι υπόλοιποι «μεγάλοι» έχουν αφήσει βαθμούς στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νίκησει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το καλό εδώ, είναι ότι σκοράραμε νωρίς και έτσι, κερδίσαμε αυτοπεποίθηση.

Ήμασταν καλοί στο να κρατήσουμε την μπάλα.  Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ.

Όσον αφορά το σχόλιό του για τον Ροντινέι: «Δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε ξεχωριστά για κάθε παίκτη. Όλοι παίξαμε δυνατά, δώσαμε την ψυχή μας για τη νίκη, ώστε να μπορέσει και ο Ρόντινεϊ να διακριθεί. Είναι συνολική προσπάθεια.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0