Football Talk

Νέα «βόμβα» από τον Παναθηναϊκό: Δικός του ο Μαξίμοβιτς! (video)

Νέα «βόμβα» από τον Παναθηναϊκό: Δικός του ο Μαξίμοβιτς! (video)
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό! Είναι σίγουρος για το καλοκαίρι και απομένει το «οκ» της Χετάφε, για να έρθει από τώρα στην Ελλάδα! Μέχρι το καλακαίρι του 2027 η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό και φαίνεται πως απομένουν μερικές μονάχα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση μιας πραγματικά σπουδαίας μεταγραφής. Όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή Σέρβο μέσο, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τη Χετάφε ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός δελέασε τον Σέρβο με ένα πάρα πολύ υψηλό συμβόλαιο και η πίεση δείχνει τελικά να αποδίδει καρπούς, καθώς ομάδα και ποδοσφαιριστής έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Απομένει η συμφωνία με την ισπανική ομάδα, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όλα δείχνουν πως αυτό είναι εφικτό να συμβεί, καθώς με δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα και μπορεί να αποχωρήσει άμεσα με την καταβολή ενός προσιτού αντιτίμου.

Ο προσεχώς, 29χρονος, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Σερβίας αλλά και της Χετάφε, με την οποία την φετινή σεζόν έχει καταγράψει (σε La Liga και Copa del Rey) 22 συμμετοχές (1870’ αγωνιστικά λεπτά) ως βασικός.

Εφόσον ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνησή του, ο Φατίχ Τερίμ θα προσθέσει δύναμη, τεχνική και εμπειρία στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, όπου συνδυαστικά με την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα και των ήδη υπάρχοντων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκεί, θα δημιουργήσουν μία πολύ ανταγωνιστική συνθήκη με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αποτελεί διακαή στόχο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0