Football Talk

Στην Ελλάδα χέρι, στην Ισπανία από τα γκολ της σεζόν: Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Βινίσιους; (video)

Στην Ελλάδα χέρι, στην Ισπανία από τα γκολ της σεζόν: Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Βινίσιους; (video)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και θεωρεί πως χρησιμοποιεί τον ώμο του. Και ο VAR το ίδιο. Και ο διαιτητής της συνάντησης συμφωνεί. Εσείς τι λέτε;

«Χαμός» με το γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ, στην τεράστια νίκη που πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερία, με ανατροπή.

Διότι ναι μεν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ισοφάρισε και ο Ντάνι Καρβαχάλ «υπέγραψε» μία τεράστια ανατροπή για τη «βασίλισσα», έπειτα από ασίστ του Άγγλου, όμως το γκολ που ξεσήκωσε τη μεγαλύτερη συζήτηση έγκειται στο 2-2.

Εκεί που ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την μπάλα εντός περιοχής από τον Τσουαμενί και την έστειλε στα δίχτυα με έναν… ιδιαίτερο τρόπο. Ο διαιτητής αποφάσισε να μετρήσει το γκολ, θεωρώντας πως το έβαλε με τον ώμο του, ο προπονητής της Αλμερία ήταν έξαλλος, καθώς μοιάζει να χρησιμοποιεί το χέρι του.

Προφανώς, στην Ελλάδα το μυαλό όλων βλέποντάς το, πήγε στον Γιώργο Μασούρα και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τότε ακυρώθηκε, στην Ισπανία μέτρησε και η τεράστια νίκη της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, πέρασε σε δεύτερη «μοίρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0