Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Ήττα-μαχαιριά και... δώρο «αέρας» επτά βαθμών στη Λεβερκούζεν (video)

Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Ήττα-μαχαιριά και... δώρο «αέρας» επτά βαθμών στη Λεβερκούζεν (video)
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε γκέλα μέσα στο σπίτι της απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, ηττήθηκε με 0-1 (21/1) και έμεινε στο μείον επτά από την κορυφή.

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξένησε τη Βέρντερ Βρέμης για την 18η αγωνιστική της Bundesliga. Οι Βαυαροί είδαν χθες (20/1) τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να πετυχαίνει μία επική ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στη Λειψία και χρειάζονταν διακαώς τη νίκη. 

Η Μπάγερν άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 20ό λεπτό, απειλώντας με σουτ του Σανέ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία. Λίγα λεπτά αργότερα, η Λειψία σκόραρε από αντεπίθεση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη μεσολάβηση του VAR, λόγω φάουλ στην αρχή της φάσης υπέρ των γηπεδούχων.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τη Μπάγερν να είναι σαφώς ανώτερη, αλλά χωρίς να καταφέρνει να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή σε γκολ.

Στην επανάληψη, η Βέρντερ Βρέμης σημείωσε ένα όμορφο γκολ με τον Βάιζερ στο 59’, ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια εκτέλεσε από δύσκολη γωνία τον Νόιερ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι Βαυαροί άρχισαν να εντείνουν την πίεσή τους προσπαθώντας να βρουν την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Βέρντερ αρνήθηκε να δεχθεί γκολ και η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά τη συντριβή από την Άιντραχτ (5-1) στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται πλέον επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Λεβερκούζεν, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις (65’ Τελ), Κίμιχ (64’ Μίλερ), Γκερέιρο (65’ Γκορέτσκα), Κομάν (84’ Τσούπο-Μότινγκ), Μουσιάλα, Σανέ.

Βέρντερ Βρέμης (Ο. Βέρνερ): Ζέτερερ, Σταρκ, Φριεντλ, Γιουνγκ, Βάιζερ, Σμιντ (84’ Κοβνάτσκι), Λίνεν, Στέιτζ, Άγκου (89' Ντεμάν), Νίνμαχ (89’ Γκρος), Βολτμάντε (65’ Μπορέ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0