Football Talk

Βόλος - ΠΑΟΚ 1-5: Κι από τεσσάρα, σε... πεντάρα, θα «πετάει»! (video)

Βόλος - ΠΑΟΚ 1-5: Κι από τεσσάρα, σε... πεντάρα, θα «πετάει»! (video)
Άλλη μία μέρα στη δουλειά για τον ΠΑΟΚ! Πέρασε σαν «σίφουνας» από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με 5-1 (21/01), φτάνοντας τα 20 γκολ υπέρ του, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Stoiximan Super League!
Από την «τεσσάρα» στα Γιάννενα, στην πεντάρα στον Βόλο! Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ασταμάτητος στη Stoiximan Super League, και μετά το επιβλητικό πέρασμά του από το Πανθεσσαλικό (21/01, 5-1), περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με την ψυχολογία στα ύψη!

Τεράστια εμφάνιση από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, που με δύο υπέροχα γκολ (22', 51'), ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Μουργκ (45+1'), Τάισον (51') και Τζίμας (89') τα υπόλοιπα γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Ντέλετιτς να έχει μειώσει στο 58'.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση από τα πρώτα της λεπτά και στο 22', πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Ντεσπόντοφ.

Δεν «έσβησε» τις μηχανές του, και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Τόμας Μουργκ (45+1'), αυτήν τη φορά.


 
Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο «καυτός» Ντεσπόντοφ βρήκε ξανά δίχτυα (51'), μετά από εξαιρετική κομπίνα των παικτών του ΠΑΟΚ, σε εκτέλεση κόρνερ.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε με τον Ντέλετιτς (58'), αλλά αποδείχθηκε απλώς, το «γκολ της τιμής».


 
Μπράντον Τόμας (71') και Στέφανος Τζίμας (89'), διαμόρφωσαν το 5-1 υπέρ των «ασπρόμαυρων», σφραγίζοντας μία ακόμα επιβλητική νίκη, στο ελληνικό πρωτάθλημα.


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσος), Λούνα (46’ Ασεχνούν), Τσοκάνης (62’ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Μεϊτέ (89’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ (68’ Α. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68’ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Τόμας (76’ Τζίμας).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0