Football Talk

Από τον παράδεισο στην… κόλαση σε έξι λεπτά: Έβαλε και έχασε πέναλτι ο Τζόλης, δύο γκολ σε τρία παιχνίδια! (video)

Από τον παράδεισο στην… κόλαση σε έξι λεπτά: Έβαλε και έχασε πέναλτι ο Τζόλης, δύο γκολ σε τρία παιχνίδια! (video)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο ορισμός της εναλλαγής συναισθημάτων. Ο Χρήστος Τζόλης το βίωσε στον απόλυτο βαθμό σε 240 δευτερόλεπτα. «Τρελή» ιστορία στο Χέρτα – Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Περίεργο παιχνίδι «έπαιξε» η «μοίρα» στον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος ναι μεν ισοφάρισε για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ναι μεν σημείωσε το δεύτερο γκολ του στα τρία τελευταία παιχνίδια, ναι μεν έφτασε τα οκτώ φέτος στην 2η κατηγορία της Γερμανίας, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Ο λόγος; Διότι αρχικά, έκανε το 2-2 στο 50ο λεπτό από τα «11» βήματα απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου. Σημαντικό γκολ, εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στέλνοντας τον γκολκίπερ από την άλλη γωνία.

Έξι λεπτά μετά, του παρουσιάστηκε η ίδια ευκαιρία. Και αυτή τη φορά, επέλεξε να σουτάρει από την άλλη πλευρά, χάνοντας – ολίγον τι – το μυαλό του. Σούταρε από τα δεξιά του τερματοφύλακα της Χέρτα, αυτός έπεσε σωστά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Και κάπως έτσι, το 2-2 παραμένει, με τον Έλληνα φορ να πηγαίνει από τον παράδεισο στην «κόλαση» σε… 240 δευτερόλεπτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0