Football Talk

«Μουρίνιο, ένας από εμάς»: Οι οπαδοί της Ρόμα δεν ξεχνούν τον δικό τους... Ζοσέ!

«Μουρίνιο, ένας από εμάς»: Οι οπαδοί της Ρόμα δεν ξεχνούν τον δικό τους... Ζοσέ!

Μπορεί να έφυγε... άδοξα, όμως οι οπαδοί των «τζαλορόσι» τον λατρεύουν. Λίγο μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, οι φίλοι της Ρόμα έσπευσαν να τον εξυμνήσουν και να τον ευχαριστήσουν.

Κανείς δεν περίμενε την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, πόσο μάλλον οι φίλαθλοι της Ρόμα που τον αγάπησαν όσο κανέναν άλλον που πέρασε από αυτή τη θέση. Δεν εγκρίνουν την απόφαση της διοίκησης, δείχνοντάς το στο ματς με την Βερόνα, όπου βροντοφώναζαν το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού και το «Ολίμπικο»... σείστηκε.

Αυτό που ξεχώρισε πάντως, είναι τα αμέτρητα πανό που υψώθηκαν προς τιμή του «Special One». Ένα έγραφε χαρακτηριστικά, «Mou, ένας από εμάς». Πιο δίπλα ένα άλλο ανέφερε, «Υπερασπίστηκες και εκπροσώπησες κάθε οπαδό της Ρόμα, όπως λίγοι. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Στην Curva Sud δέσποζε το μεγαλύτερο και ίσως πιο συγκινητικό απ’ όλα. «Υπάρχουν μνήμες που δεν έχουν συμβόλαια: Οι αγώνες και τα χαμόγελα που μας χάρισες κάθε φορά που υπερασπίστηκες το Romanisimo, θα σε σεβόμαστε για πάντα. Σε ευχαριστούμε Mister»!

Τι και αν τον έδιωξαν άρον άρον; Ο «Special One» έχει ήδη... αιχμαλωτίσει τις καρδιές των φίλων της Ρόμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0