Football Talk

Ποια απόσυρση; Ντι Μαρία και Μέσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ποια απόσυρση; Ντι Μαρία και Μέσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Τον Οκτώβρη του 2023 ο Ντι Μαρία είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Copa America. Λίγους μήνες μετά, φημολογείται πως θα επιστρέψει για χάρη των Ολυμπιακών Αγώνων, εφόσον η Αργεντινή προκριθεί. Τι ισχύει τελικά;

Ξαφνικά έσκασε η είδηση ότι ο Ντι Μαρία με το πέρας του Copa America θα... κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη, αφήνοντας όλο τον κόσμο άφωνο.

Μια ενδεχόμενη πρόκριση της «αλμπισελέστε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι φαίνεται να τον έχει κάνει να αναθεωρήσει για αυτή την απόφαση, φορώντας για μια ακόμη φορά τα γαλανόλευκα χρώματα.

Σύμφωνα με το «DSportsRadio», Μέσι και Ντι Μαρία έχουν ήδη συζητήσει το να παρευρεθούν σε ακόμη μια διοργάνωση, όπου θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους, αν φυσικά εξασφαλίσουν το «εισητήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμίζουμε πως είχαν κατακτήσει μαζί το χρυσό μετάλλιο το 2008 στο Πεκίνο και ίσως, ευελπιστούν ότι η ιστορία θα επαναληφθεί, χαρίζοντας για τελευταία φορά χαρά και υπερηφάνεια στον λαό τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0