Football Talk

Ουντινέζε - Μίλαν 2-3: Γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις και γλίτωσε το «στραβοπάτημα» (video)

Ουντινέζε - Μίλαν 2-3: Γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις και γλίτωσε το «στραβοπάτημα» (video)

Η Ουντινέζε φιλοξένησε τη Μίλαν για την 21η αγωνιστική της Serie A με το ματς να έχει δύο ανατροπές και τους «ροσονέρι» να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, χάρη στο γκολ του Όκαφορ . Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την προσωρινή διακοπή του πρώτου μέρους.

Η Μίλαν βρήκε μπροστά της μία συμπαγή άμυνα, την οποία όμως κατάφερε να διασπάσει στο 31’ με τον Λόφτους-Τσικ να πλασάρει ιδανικά μετά από ωραία κάθετη σέντρα του Ερνάντες στο ύψος του πέναλτι.

Ακολούθησε ένα συμβάν που οδήγησε την αναμέτρηση σε ολιγόλεπτη διακοπή. Ο Μενιάν δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Ουντινέζε που βρίσκονταν πίσω από το τέρμα του, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι συμπαίκτες του τον ηρέμησαν, επέστρεψε στο γήπεδο και το ματς συνεχίστηκε. Η Ουντινέζε σκόραρε στη συνέχεια με τον Σάμαρτζιτς στο 42’, ενώ οι παίκτες της Μίλαν ήταν ακόμη αποδιοργανωμένοι από το περιστατικό.

Στην επανάληψη, η Μίλαν απείλησε πρώτη με τον Ζιρού, αλλά η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Οκόγιε. Η ευκαιρία φάνηκε να «ξύπνησε» τους γηπεδούχους και στο 62’ ο Τοβέν έκανε την ανατροπή σε μία περίεργη φάση νικώντας από κοντά τον Μενιάν, μετά από λάθος του Ερνάντες.

Η Μίλαν αντέδρασε στο 83’ με τον νεοεισελθόντα Γιόβιτς να σκοράρει μετά από σουτ του Ζιρού που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ανατροπή ολοκληρθώθηκε στο 93' με τον Όκαφορ να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των «ροσονέρι».



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, έξι μακριά από την κορυφή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουντινέζε (Τ. Κιόφι): Οκόγιε, Φερέιρα, Πέρες, Κρίστενσεν, Εμποσέλε (60’ Εϊζίμπουε), Σάμαρτζιτς (61’ Παγιέρο), Γουάλας, Λόβριτς, Καμαρά (84’ Ζαράγκα), Περέιρα (46’ Τοβέν), Λούκα (75’ Σαξές).

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (75’ Φλορέντσι), Γκάμπια, Κιάερ, Τεό Ερνάντες, Αντλί, Ρέιντερς (68’ Όκαφορ), Πούλισικ (75’ Γιόβιτς), Λόφτους-Τσικ, Λεάο (95' Μούσα), Ζιρού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0