Football Talk

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 3,5 μήνες για τους Κρητικούς! (video)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0: Νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 3,5 μήνες για τους Κρητικούς! (video)
Έπειτα από 110 ημέρες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού εντός έδρας, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Ήταν 2 Οκτωβρίου του 2023, όταν ο ΟΦΗ πανηγύριζε την τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 την ΑΕΚ). Περίπου 3,5 μήνες αργότερα, οι Κρητικοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παράλληλα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Πέπε Μελ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ισπανού τεχνικού να φτάνει τους 20 βαθμούς, την ώρα που βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι Αγρινιώτες παρέμειναν στους 14 βαθμούς και μία θέση πίσω από τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Λουίς Φελίπε ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 1-0.

Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, το σκορ παρέμεινε ως έχει και η ομάδα από το Ηράκλειο πήρε το «τρίποντο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν (46’ Σωτηρίου), Θοράρινσον, Μπρεσάν, Βούρος, Λάρσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Τοράλ (65’ Νέιρα), Μπάκου (58’ Μοσκέρα), Αμπάντα (58’ Αποστολάκης), Φελίπε (83’ Ντίκο).

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Λιάβας, Μπ. Ντουάρτε (75’ Μπακάκης), Μαλής, Μαυρίας, Πέρες (85’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Χουάνπι, Σενγκέλια (65’ Μπουζούκης), Καρέλης (65’ Ζοάο Πέδρο).

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0