Football Talk

Ρόμα – Βερόνα 2-1: Αγχώδες το ντεμπούτο του Ντε Ρόσι, αλλά με αίσιο… τέλος

Ρόμα – Βερόνα 2-1: Αγχώδες το ντεμπούτο του Ντε Ρόσι, αλλά με αίσιο… τέλος

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ντε Ρόσι στον πάγκο της αγαπημένης του Ρόμα, απέναντι στη Βερόνα (2-1, 20/01). Οι Πελεγκρίνι και Λουκάκου έδωσαν πρώτοι τα… δώρα τους στον Ιταλό τεχνικό, με τους «τζιαλορόσι» να πανηγυρίζουν το τρίποντο.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ντε Ρόσι στη Ρώμα, αν και υπήρχε στο φινάλε μία δόση άγχους. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν απέναντι στη Βερόνα (2-1, 20/01) και πήραν τη νίκη στο Ολίμπικο για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Ο Λουκάκου πέτυχε το πρώτο γκολ εποχής Ντε Ρόσι στην Ρόμα, με τον Βέλγο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και ο Πελεγκρίνι στο 25’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του γράφοντας το 2-0.

 Η Βερόνα σπατάλησε μία μοναδική ευκαιρία για να μπει ξανά στο ματς στο 66ο λεπτό. Ο Τζούριτς έστησε την μπάλα στη λευκή βούλα, χωρίς όμως να εκτελέσει ιδανικά, με το 2-0 να παραμένει.

Οι φιλοξενούμενοι όμως τελικά βρήκαν το γκολ στο 78’, με τον Φολορούνσο να μειώνει σε 2-1, δημιουργώντας έντονο άγχος στις κερκίδες του Ολίμπικο.

Σημαδιακή νίκη, καθώς και το τελευταίο παιχνίδι του Ντε Ρόσι ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα ήταν και αυτό 2-1, απέναντι όμως στην Παλέρμο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0