Football Talk

Λαμία - Κηφισιά 4-1: Έκανε «πάρτι» και... βλέπει 6άδα! (video)

Λαμία - Κηφισιά 4-1: Έκανε «πάρτι» και... βλέπει 6άδα! (video)
«Θρίαμβος» για τη Λαμία, η οποία επικράτησε 4-1 της Κηφισιάς εντός έδρας και πλησίασε ακόμη περισσότερο την 6άδα του πρωταθλήματος! 

Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 της Κηφισιάς στο Αθανάσιος Διάκος, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα από τη Φθιώτιδα έφτασε τους 24 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -2 από την 6άδα και τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, αφού έπεσε στην τελευταία θέση, έχοντας 12 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λαντρ, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τεϊσέιρα, εκτέλεσε εύστοχα από την μικρή περιοχή, «γράφοντας» το 1-0 για την ομάδα του.

Πάντως, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου «απάντησε» 10 λεπτά αργότερα στο γκολ της Κηφισιάς. Ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ στο 22’, με τους αμυνόμενους να απομακρύνουν, αλλά τον Σιμόν να παίρνει το «ριμπάουντ» και με ένα όμορφο σουτ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφεραν... τούμπα την αναμέτρηση στο 39’, όταν ο Ακούνια έβγαλε τον Μαρτίνεθ απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, με τον Ισπανό να πλασάρει και να σκοράρει για το 2-1.

Στην «επανάληψη» και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Καρλίτος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα απίθανο λάθος στην άμυνα της ομάδας των Βορείων Προαστίων και έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

 Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87' ο Μάλτσι, ο οποίος με προβολή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Νούνιες (83' Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (91' Τερεζίου), Μαρτίνεθ (70' Τόσιτς), Ακούνια (70' Σ'ιντκλεϊ), Καρλίτος (83' Μάλτσι).

Κηφισιά (Ντ. Νίλσεν):  Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46΄Σάντος), Γκόμπελιτς, Λαντρ, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61΄Σολόα), Ιπαλίμπο (81΄Ίλιεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0