Football Talk

Απίθανος Κλοπ, προσκαλεί τον Έρικσον να... αναλάβει τη θέση του: «Μπορεί να περάσει μερικές υπέροχες ώρες εδώ»

Απίθανος Κλοπ, προσκαλεί τον Έρικσον να... αναλάβει τη θέση του: «Μπορεί να περάσει μερικές υπέροχες ώρες εδώ»

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε τον κόσμο, αποκαλύπτωντας ότι του απομένει το πολύ ένας χρόνος ζωής, εξαιτίας καρκίνου στο πάγκρεας. Και ένα όνειρο που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει, ήταν να προπονήσει την Λίβερπουλ. Όμως, ο Κλοπ είναι εδώ για να τον βοηθήσει να το πραγματοποιήσει.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε αποκαλύψει στις αρχές Ιανουάριου πως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταφέρει να ζήσει έναν χρόνο ακόμη. μιας Ο λόγος είναι ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Η αγάπη του για την Λίβερπουλ είναι γνωστή και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πάντα ευχόταν μια μέρα να την αναλάβει. Αυτό δεν έγινε πότε, μέχρι τώρα που ο Κλοπ, μετά χαράς, τον προσκάλεσε να αναλάβει την θέση του για μια μέρα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να πείσουν τον σύλλογο να επιτρέψουν στον Σουηδό τεχνικό να μανατζάρει τους θρύλους των «κόκκινων» σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αναμένεται να λάβει χώρα στις 23 Μαρτίου στο Άνφιλντ.

Ο Έρισκον έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα στήριξης από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει προσκληθεί στον φιλανθρωπικό αγώνα, χωρίς να αποκαλύπτει αν όντως θα αναλάβει την ομάδα.

Οι Σερ Κένι Ντάλγκλις και Ίαν Ρας είχαν προγραμματιστεί για αυτόν τον ρόλο, όμως ακόμα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Ήταν πολύ συγκινητικό όταν έμαθα για την διάγνωσή του. Είχα ακούσει για την αγάπη του και τον θαυμασμό του για την Λίβερπουλ και πως ήταν υποστηρικτής της όλη του τη ζωή. Τώρα άκουσα για το παιχνίδι των θρύλων, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι είναι ευπρόσδεκτος να έρθει εδώ, να κάτσει στην θέση μου στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα, εφόσον το επιθυμεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το να τον έχουμε στον πάγκο είναι πιο δύσκολο. Όμως, το να έρθει εδώ και να του δείξουμε πως εξελίχθηκε αυτός ο θαυμάσιος σύλλογος ανά τα χρόνια, αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορούμε να του προτείνουμε. Μπορεί να έρθει και να ξοδέψει μερικές υπέροχες ώρες εδώ, είμαι σίγουρος για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0