Football Talk

Ίντερ – Λάτσιο 3-0: Στον τελικό με ρεκόρ… 15αετίας, 3η σερί νίκη για τους «νερατζούρι»! (video)

Ίντερ – Λάτσιο 3-0: Στον τελικό με ρεκόρ… 15αετίας, 3η σερί νίκη για τους «νερατζούρι»! (video)

Άνετη επικράτηση της Ίντερ επί της Λάτσιο και πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ, ίδιο σκορ στους δύο ημιτελικούς (3-0), ρεκόρ 15αετίας για τους «νερατζούρι».

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει στο νέο ημερολογιακό έτος η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 3-0 απέναντι στη Λάτσιο και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, στο KSU Stadium.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ιντζάγκι, φρόντισε να κάνει τη δουλειά της με χαρακτηριστική ευκολία, «μιμούμενη» τη Νάπολι, η οποία κέρδισε την Φιορεντίνα με το ίδιο σκορ, 23 ώρες νωρίτερα.

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν με γκολ του Τουράμ στο 17ο λεπτό και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Ακολούθησε το 2-0 από τον Τσαλχάνογλου, από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει ο Φρατέζι στο 87ο λεπτό και να διαμορφώσει εύκολα το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, η Ίντερ επικράτησε της Λάτσιο σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Είχε να συμβεί από το 2009 σε όλες τις διοργανώσεις, η Ίντερ το κατέρριψε και πλέον, αναμένει τον μεγάλο τελικό κόντρα στους «παρτενοπέι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0