Football Talk

Τρομερή ιστορία: Η Κρόκενχιλ κέρδισε μετά από πέντε χρόνια – Το ανακοίνωσε ο… ίδιος πρόεδρος!

Τρομερή ιστορία: Η Κρόκενχιλ κέρδισε μετά από πέντε χρόνια – Το ανακοίνωσε ο… ίδιος πρόεδρος!

Παίζει στην 13η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι τελευταία, δεν έχει κερδίσει εδώ και πέντε χρόνια. Και όμως, η Κρόκενχιλ εξακολουθεί να υπάρχει και εν έτει 2024, «έσπασε» την παράδοση. Κέρδισε με 4-2, πανηγύρισε έξαλλα, το ανακοίνωσε ο… πρόεδρός της!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Δεν είχε συμβεί εδώ και μία πενταετία. Δεν είχε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι σε επίπεδο πρωταθλήματος, από το 2019. Ακούγεται… επικό, αλλά είναι πραγματικότητα, με την Κρόκενχιλ εν τέλει να τα καταφέρει.

Έπρεπε να μπούμε στο 2024 για να «σπάσει» η παράδοση. Πρόκειται για μία μη επαγγελματική ομάδα, που αγωνίζεται στην 13η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, απέναντι στην Bromleians Reserves, προέβη σε μία τεράστια ανατροπή.

Το «γύρισε», το έκανε 4-2 και κάπως έτσι, οι «Crocks» έφτασαν στην «παρθενική» επικράτησή τους, μετά από 60+ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προπονητής τους είναι ο Τζακ – Ντιν Τόμας και την είδηση της νίκης της ομάδας, την κατέστη γνωστή ο πρόεδρος. Βλέπετε η Κρόκενχιλ έχει δική της ιστοσελίδα και η μεγάλη της στιγμή μαθεύτηκε άμεσα στο «Νησί». Τεράστιοι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0