Football Talk

«Αντίο Κάιζερ»: Ρίγη συγκίνησης στην επιμνημόσυνη δέηση της Μπάγερν για τον Μπεκενμπάουερ! (video)

«Αντίο Κάιζερ»: Ρίγη συγκίνησης στην επιμνημόσυνη δέηση της Μπάγερν για τον Μπεκενμπάουερ! (video)

Συγκλονιστικό ήταν το «αντίο» της Μπάγερν Μονάχου στον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Οι Βαυαροί αποχαιρέτησαν τον «Κάιζερ» στην Allianz Arena, με χιλιάδες ανθρώπους να δίνουν το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση.

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Φραντς Μπεκενμπάουερ στην Allianz Arena. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε; Ο «Κάιζερ» άλλαξε όσο κανείς άλλος στην ιστορία του ποδοσφαίρου τον ρόλο του κεντρικού αμυντικού, δίνοντάς του μια εξ ολοκλήρου διαφορετική διάσταση!

Ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου και του γερμανικού ποδοσφαίρου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, στις 8 Ιανουαρίου, σκορπώντας θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Οι Βαυαροί ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον «Κάιζερ» με ξεχωριστό τρόπο. Κάτι που έκαναν τελικά στο γήπεδό τους, το απόγευμα της Παρασκευής (19/01). Εκεί, έδωσαν το «παρών» χιλιάδες άνθρωποι, για να πουν το δικό τους «αντίο» στον θρύλο του συλλόγου.

Στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν οι Ράινερ Μπόνοφ, Αντρέας Μπρέμε, Πολ Μπράιτνερ, Λόταρ Ματέους, Γκιούντερ Νέτσερ, Βόλφγκανγκ, Όβερατ, Φραντς Ροτ, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Γκέοργκ Σβάρτσενμπεκ, Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ και Μπέρτι Φογκτς.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, ανέφερε: «O Φραντς ήταν φίλος με όλους, αυτό τον έκανε μοναδική προσωπικότητα. Θα ήταν χαρούμενος που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν έρθει για εκείνον σήμερα. Είναι πρότυπο για όλες τις γενιές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0