Football Talk

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει «σελίδα»: Αγιασμός και έναρξη εργασιών στο νέο του αθλητικό κέντρο! (video)

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει «σελίδα»: Αγιασμός και έναρξη εργασιών στο νέο του αθλητικό κέντρο! (video)
Η 19η Ιανουαρίου του 2024, είναι μία ημέρα ιστορική για τον ΠΑΟΚ! «Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα», τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης!
Αγιασμός τελέστηκε στη Θέρμη, στην έκταση όπου ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει το νέο του αθλητικό κέντρο.

Το πρωί της Παρασκευής (19/01), κηρύχθηκε ουσιαστικά η έναρξη των εργασιών, στην νεοαποκτηθείσα έκταση 150 στρεμμάτων. Μία κίνηση που είναι έργο της οικογένειας Σαββίδη.

Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια έδωσε σύσσωμη το «παρών», με τους Μάκη Γκαγκάτση, Άγγελο Αναστασιάδη, Κυριάκο Κυριάκο, Μαρία Γκοντσαρόβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Κώστα Φωτιάδη να βρίσκονται εκεί εκ μέρους της ΠΑΕ, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή μαζί με τον Άκη Μπεκιάρη και τους βετεράνους της ομάδας, Κώστα Ιωσηφίδη, Κούλη Αποστολίδη, Χρήστο Τερζανίδη, Μλάντεν Φούρτουλα, Γιώργο Κωστίκο, Κώστα Ορφανό και Κώστα Λαγωνίδη.

6088137.jpg

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι Χρήστος Καρυπίδης, Αντρέ Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ, Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Μιχαηλίδης, και οι Κυριάκος Γιαξής, Δημήτρης Πανίδης, Παναγιώτης Παναγιώτου από τη δεύτερη ομάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος,

Το «παρών» έδωσε και ο πιο πιστός φίλος του «Δικεφάλου», Γιαννάκης μαζί με τον πατέρα του.

6088063.jpg

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, πήρε τον λόγο, μεταφέροντας τις ευχαριστιές του Ιβάν Σαββίδη σε όσους εργάστηκαν, για να φτάσει η συγκεκριμένη «μεγάλη μέρα» για τον ΠΑΟΚ.

«Για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής και από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης το κάνει πραγματικότητα, είμαι βαθιά συγκινημένος και δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω. Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα από έναν άνθρωπο που έχει στόχο να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, έναν άνθρωπο έντιμο δίχως… παρενέργειες, αυτός ο άνθρωπος έχει καθαρές σκέψεις όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα», είπε ο β’ αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς αυτόν τον άνθρωπο προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τον μειώσουν περνώντας διαφορετικά μηνύματά προς τον κόσμο για ότι έχει προσφέρει στην Ελλάδα και την Εκκλησία. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει στο χώρο αυτό. Εδώ θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν θα υπάρχει στα Βαλκάνια, το καλύτερο της Ευρώπης».

6088141.jpg

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Γκαγκάτσης ευχαρίστησε μέσα τους Αγγελο Αναστασιάδη και Κώστα Φωτιάδη, που έτρεξαν ένα χρόνο προκειμένου να γίνει πράξη αυτό το όνειρο για τον ΠΑΟΚ.

«Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο που θα γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα αφήσει μια τεράστια παρακαταθήκη στον σύλλογο», τόνισε ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ, που αναφέρθηκε και στη «Νέα Τούμπα» λέγοντας:

«Το επόμενο μεγάλο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα για το οποίο όταν θα έρθει η ώρα θα μάθει ο κόσμος τις όποιες εξελίξεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγινε και με το αθλητικό κέντρο».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0