Football Talk

«Κεραυνοί» της Ρεάλ Μαδρίτης: «Νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών!»

«Κεραυνοί» της Ρεάλ Μαδρίτης: «Νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών!»

Ποιος είπε πως είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο; Τεράστια παράπονα στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός συνέχειας από το Copa del Rey, βιώνοντας τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο, στη φάση των «16».

Όπως φαίνεται, τα 120', κανονικής διάρκειας και παράτασης δεν ήταν αρκετά, με το ματς να έχει και... τρίτο ημίχρονο, μέσω του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί, εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, με τα χαρακτηριστικότερα να είναι τα εξής:

«Το Κύπελλο είναι τριτοκοσμικό. Έκαναν εννιά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσαν ούτε κίτρινη κάρτα. Από το πρώτο ημίχρονο έβλεπες τη διάθεση του διαιτητή. Ο Ντε Πολ έπρεπε να είχε αποβληθεί και αυτό που έκαναν στον Μπραχίμ και τον Βινίσιους είναι απαράδεκτο. Και δεν έχουν δείξει ούτε ένα ριπλέι. Είναι απαράδεκτο να νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών της Ρεάλ. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ντροπιαστικό. Ας θυμηθούμε ότι ο Κουάντρα Φερνάντεθ είναι ο Κλος Γκόμεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Κλος Γκόμεζ η Μπαρτσελόνα δεν έχασε ποτέ, είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το VAR, ενώ με τον Κουάντρα Φερνάντεθ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0