Football Talk

Άλλο Ριάντ, άλλο Μαδρίτη: Η Ατλέτικο «πέταξε» τη Ρεάλ, εκτός Copa del Rey! (video)

Άλλο Ριάντ, άλλο Μαδρίτη: Η Ατλέτικο «πέταξε» τη Ρεάλ, εκτός Copa del Rey! (video)
Το «έργο» έπαιξε σε επανάληψη, αλλά από την... ανάποδη! Η Ατλέτικο Μαδρίτης «πλήρωσε» τη Ρεάλ με το ίδιο νόμισμα, για τον αποκλεισμό της στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, και την έθεσε εκτός Κυπέλλου στην παράταση (18/01, 4-2), μετά από «ματσάρα» για γερά... νεύρα!

«Στάση» στη φάση των «16» του Copa del Rey για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την «υπογραφή» της συμπολίτισσας, Ατλέτικο!

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν το... αίμα τους πίσω για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας στο Ριάντ, και επικρατώντας με 4-2 (18/01, 2-2 καν.διάρκεια) στην παράταση, μέσα στο Μετροπολιτάνο, πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου!

Κακός «δαίμονας» το Μετροπολιτάνο και το σύνολο του Σιμεόνε για αυτό του Αντσελότι, αφού οι δύο ήττες της φετινής σεζόν, έχουν έρθει απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» και συγκεκριμένα, μέσα στην έδρα τους!


Οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ στο 39' με τον Λίνο, αλλά έξι λεπτά αργότερα (45+1') ισοφαρίστηκαν από αυτογκόλ του Όμπλακ.


Στο 2ο ημίχρονο, πήραν ξανά το προβάδισμα, με τον Μοράτα να βρίσκει δίχτυα στο 57'. Ο Χοσέλου, ωστόσο, με το γκολ του στο 82', έστειλε το ματς στην παράταση.


Εκεί, «μίλησε» η κλάση του Αντουάν Γκριεζμάν, που με το φοβερό «σόλο» του στο 100ο λεπτό, έστρωσε τον δρόμο, κάνοντας το 3-2.


Εν τέλει, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολόκληρη μπροστά, μήπως και ισοφαρίσει, ο Ρικέλμε έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα στο 119', διαμορφώντας το 4-2 ως τελικό σκορ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Βίτσελ, Ερμόσο, Κόκε, Ντε Πολ (106' Αθπιλικουέτα, λ.τρ. 116' Σάβιτς), Σαούλ (56' Μολίνα), Λίνο (90+2' Ρικέλμε), Γιορέντε (98' Μπάριος), Μοράτα (98' Ντεπάι), Γκριεζμάν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (106' Θεμπάγιος), Μεντί (66' Ντίας), Καμαβινγκά (106' Γκαρσία), Μόντριτς (66' Κρόος), Βαλβέρδε (73' Τσουαμενί), Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο (80' Χοσέλου).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0