Football Talk

Ουνιονίστας - Μπαρτσελόνα 1-3: «Ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκαν οι Καταλανοί

Ουνιονίστας - Μπαρτσελόνα 1-3: «Ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκαν οι Καταλανοί
Η Μπαρτσελόνα πάτησε... γκάζι στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Ουνιονίστας και κατόρθωσε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Copa Del Rey

Η Μπαρτσελόνα τα... χρειάστηκε απέναντι στην Ουνιονίστας, όμως κατόρθωσε να νικήσει με 3-1 εκτός έδρας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Οι γηπεδούχοι «σόκαραν» τους «μπλαουγκράνα» στο 31ο λεπτό, όταν ο Άλβαρο Γκόμες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, όμως οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Φεράν Τόρες στο 45’.

Με ένα υπέροχο σουτ στο 69’, ο Κούντε πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και έδωσε το πρώτο προβάδισμα της βραδιάς στους φιλοξενούμενους, με τον Μπαλντέ να «γράφει» το 3-1 πέντε λεπτά αργότερα και επί της ουσίας να «κλειδώνει» το ματς.

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Τσάβι να παίρνει το «εισιτήριο» για τους «8». 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ουνιονίστας (Πονς): Μαρτίνες, Χιμένες (60' Ρόχο), Κ. Χιμένες, Μαγιόρ, Ρουίς, Τουρ, Α. Γκόμες (60' Έκτορ), Σεράνο (46’ Βιγιάρ), Γκόμες, Λοσάδα, Ραστρόχο (60' Σλάβι).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένα, Μπάλντε, Κρίστενσεν (46’ Κουμπάρσι), Κούντε, Ρομπέρτο, Ρομέου, Λόπες (61' Πέδρι), Ντε Γιονγκ, Ζοάο Φέλιξ (61' Γκουντουγκάν), Γούιου (61' Λεβαντόφσκι), Τορές (82' Βίτορ Ροκ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0