Football Talk

Ακτή Ελεφαντοστού – Νιγηρία 0 – 1: Τρίποντο πρόκρισης με υπογραφή Εκόνγκ!

Ακτή Ελεφαντοστού – Νιγηρία 0 – 1: Τρίποντο πρόκρισης με υπογραφή Εκόνγκ!

Η Νιγηρία είχε «Αγιο»… τον Γουίλιαμ ΤρουστΕκόνγκ, ο οποίος με δικό του γκολ, χάρισε σπουδαία νίκη – παρακαταθήκη πρωτιάς στους σούπερ «Αετούς»!

Το παιχνίδι μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Νιγηρίας αναμενόταν ντέρμπι, με δεδομένη την πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση των δύο και της ισχυρής τους δυναμικής. Η Νιγηρία, προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, ενώ η Ακτή Ελεφαντοστού, παίζει όπως κάθε διοργανώτρια για την τιμή της και την υστεροφημία της.  

Οι διοργανωτές, ήταν πράγματι ανώτεροι στα σημεία, δεν κατάφεραν ωστόσο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, ένα γκολ το οποίο ήρθε για την επικίνδυνη Νιγηρία στο 55ο λεπτό. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ ΤρουστΕκόνγκ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε (σημειώνοντας το 5ο του τέρμα με τα χρώματα της Εθνικής του ομάδας).

Οι «Αετοί» με αρκετή προσπάθεια και κόπο κράτησαν το 1 – 0 έως το τέλος και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη στον όμιλο που τους φέρνει ισόβαθμους στην πρώτη θέση με την Ισημερινή Γουινέα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0