Football Talk

Κατάθεση - σοκ του Μαρτίνς: «Είχαν προσεγγίσει τρεις παίκτες μου και τους είχαν ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση»

Κατάθεση - σοκ του Μαρτίνς: «Είχαν προσεγγίσει τρεις παίκτες μου και τους είχαν ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση»
Αίσθηση έχει προκαλέσει η κατάθεση του Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος αποκάλυψε πως τρεις παίκτες του, του είχαν μεταφέρει, ότι ο ατζέντης, Σέζαρ Μποναβεντούρα τους είχε ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση απέναντι στη Μπενφίκα

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, στην δίκη του ατζέντη, Σέζαρ Μποναβεντούρα, ο οποίος κατηγορείται πως δωροδοκούσε παίκτες για να ευνοηθεί η Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στην Ρίο Άβε, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τρεις ποδοσφαιριστές του, του είχαν μεταφέρει ότι ο γνωστός ατζέντης τους προσέγγισε και τους ζήτησε να μην έχουν καλή απόδοση απεναντι στην ομάδα από τη Λισαβώνα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρτινς, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της O’ Jogo:  

«Τρεις παίκτες μου (ο Μαρσέλο, ο Κάσιο και ο Λιόν) ήρθαν στο γραφείο μου και ενημέρωσαν ότι είχαν προσεγγιστεί από έναν ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομά του, το οποίο έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Τους είχε ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση στο προσεχές παιχνίδι μας. Οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν. Εγώ δεν δέχθηκα να μην τους βάλω, τους εμπιστευόμουν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0