Football Talk

Πως «πορώθηκαν» οι παίκτες του Άρη πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ; Με 30.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Πως «πορώθηκαν» οι παίκτες του Άρη πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ; Με 30.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!
Με βίντεο από τον τελικό του 2010 και την «δίψα» των 30.000 οπαδών του Άρη, ο Γιώργος Γκουγκούλιας εμψύχωσε τους «κίτρινους», πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

 Τους ποδοσφαιριστές του Άρη, πριν από το μεγάλο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος «ντόπαρε» ο Γιώργος Γκουγκούλιας!

Ο γενικός αρχηγός των «κίτρινων» έδειξε ένα βίντεο στους ποδοσφαιριστές με τους 30.000 φίλους του Άρη, οι οποίοι είχαν γεμίσει το... μισό ΟΑΚΑ στον τελικό του 2010, όπου οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που η αποστολή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη βρισκόταν στο ξενοδοχείο και λίγο πριν αναχωρήσει για το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Γκουγκούλιας έδειξε την «δίψα» που έχει ο κόσμος του Άρη, για να δει την ομάδα του να συνεχίζει στο Κύπελλο, με τον ίδιο να τονίζει στους παίκτες: «Παίξτε γι’ αυτούς. Είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε για να ζήσει ξανά ο κόσμος τέτοιες στιγμές».  

Τελικά, ο Άρης κατόρθωσε να «λυγίσει» στα πέναλτι την ΑΕΚ (1-1, 4-2 πεν.) και να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0