Football Talk

Νικολαΐδης: «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ»

Νικολαΐδης: «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μίλησε για τις δύο αγαπημένες του ομάδες, ενώ τόνισε πως οι Αλμέιδα και Κλοπ δεν διαφέρουν και τόσο πολύ, στον τρόπο παιχνιδιού τουλάχιστον.

Δύο ομάδες βρίσκονται στην καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη. ΑΕΚ και Λίβερπουλ έχουν στην άκρη των πάγκων τους τους Ματίας Αλμέιδα και Γιούργκεν Κλοπ, τους οποίους και λατρεύει.

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Νικολαΐδης μίλησε για τον τρόπο που οι δύο αυτοί τεχνικοί προπονούν τις ομάδες τους, που μοιάζει αρκετά ο ένας με τον άλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Προπονητής δεν ήθελα ποτέ να γίνω, αλλά κοίτα πόσο τυχερός είμαι τώρα. Είμαι ΑΕΚ και Λίβερπουλ. Κλοπ και Αλμέιδα. Τυχαίνει οι δύο ομάδες που υποστηρίζω να έχουν προπονητές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Το κλίμα που βγάζουν ομάδες, η νοοτροπία τους, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν. Το ποδόσφαιρο του Κλοπ, αυτό μου αρέσει. Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ. Έχουν χαρά οι ποδοσφαιριστές, παίζουν επιθετικά. Μου αρέσει ο Αλμέιδα που παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του ο 100%, το βλέπουμε στο γήπεδο αυτό. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Λίβερπουλ. Δεν συγκρίνω, γιατί φυσικά ο Κλοπ έχει μεγαλύτερη καριέρα. Θεωρώ ο Αλμέιδα θα έπιανε στην Αγγλία, του ταιριάζει. Θα απαντούσα Κλοπ και μερικά στοιχεία του Αλμέιδα θα έπαιρνα, όσον αφορά το οικογενειακό κλίμα και όλο αυτό που έχει φτιάξει στην ΑΕΚ, μου αρέσει πάρα πολύ».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0