Football Talk

Η Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στον Μπενζεμά και η Άρσεναλ πάει για μεγάλη «κανονιά»!

Η Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στον Μπενζεμά και η Άρσεναλ πάει για μεγάλη «κανονιά»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το… ξεκίνησε, εν συνεχεία το απέρριψε και η Άρσεναλ βρίσκει ευκαιρία. Φήμες για μεγάλη «κανονιά» της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα με τον Καρίμ Μπενζεμά, με εξάμηνο δανεισμό, ως το καλοκαίρι. Θα μπορούσε άραγε να συμβεί;

Πριν από μερικές ημέρες, γράφαμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φημολογείται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Καρίμ Μπενζεμά για το επόμενο εξάμηνο. Ακουγόταν ιδιαίτερα στο «Νησί» η εν λόγω περίπτωση, αλλά σύντομα, όπως αποδείχθηκε, οι «κόκκινοι διάβολοι» είπαν «όχι» στο να προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου φορ.

Έθεσαν τον εαυτό τους εκτός συζήτησης, πολλοί απόρησαν και από το… πουθενά, μία άλλη ομάδα του Big 6, μοιάζει να επιχειρεί να κάνει την έκπληξη. Ο λόγος για την Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χρειάζεται δεδομένα έναν βασικό σέντερ φορ, στην προσπάθειά της να επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να της… λύσει τα χέρια, και σύμφωνα με το «TeamTalk», οι «κανονιέρηδες» έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του. Μένει να δούμε αν τα εν λόγω δημοσιεύματα αποκτήσουν ρεαλιστική υπόσταση ή αν το… όνειρο επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην Ευρώπη, δεν θα έχει έδρα την Premier League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0