Football Talk

Τα «16» ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας: Οι ημερομηνίες, οι «5» που αποκλείστηκαν και το… ντέρμπι!

Τα «16» ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας: Οι ημερομηνίες, οι «5» που αποκλείστηκαν και το… ντέρμπι!

Ο χάρτης του Κυπέλλου Αγγλίας για τη φάση των «32», έχει πλέον συμπληρωθεί. Φτάσαμε στον 4ο γύρο του θεσμού, ο οποίος έχει… σέντρα σε μία εβδομάδα από σήμερα, και σημαντικότερο παιχνίδι αυτό της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πέντε ομάδες από την Premier League δεν συνεχίζουν, 14 εκπροσωπούν την Championship, καμία τη League One, δύο τη League Two και η Μέιντστοουν την 5η κατηγορία. Ας τα δούμε αναλυτικά…

Και κάπως έτσι, ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας, μόλις ολοκληρώθηκε, με τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που έλαβαν χώρα πριν από μερικές ώρες.

Η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν οι τελευταίες ομάδες της Premier League που συμπλήρωσαν το «παζλ», για να έρθει και η επικράτηση της Νόριτς επί της Μπρίστολ Ρόβερς και να διαμορφώσει τον χάρτη των «32» ομάδων που κάνουν την εμφάνισή τους στην 4η στροφή του θεσμού.

Πέντε ομάδες της Premier League δεν παρευρίσκονται σε αυτήν την φάση του FA Cup. Η Άρσεναλ συνιστά τη μεγαλύτερη έκπληξη, αλλά πρέπει να υπολογίσει κανείς πως αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ, η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες, η Μπρέντφορντ που τέθηκε εκτός στην παράταση από τη Γουλβς, η Μπέρνλι και αισίως, η Κρίσταλ Πάλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0