Football Talk

«Καυτός» Δουβίκας, έστειλε τη Θέλτα στα προημιτελικά του Copa Del Rey, μετά από επτά χρόνια! (video)

«Καυτός» Δουβίκας, έστειλε τη Θέλτα στα προημιτελικά του Copa Del Rey, μετά από επτά χρόνια! (video)

To Copa Del Rey είναι ο θεσμός του! Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε δις κόντρα στη Βαλένθια και έστειλε τη Θέλτα στα προημιτελικά (1-3, 17/01), για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Την οδηγεί σχεδόν… μόνος του και δεν απογοητεύει κανέναν! Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένας αληθινός «killer» στο Copa Del Rey και το απέδειξε και κόντρα στη Βαλένθια! Η Θέλτα πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση, μέσα στο Μεστάγια, καθώς κέρδισε με 3-1 (17/01) και θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορα το γκολ, με τον Ντε Λα Τόρε να σκοράρει στο 13ο λεπτό. Τότε, είχε φτάσει η στιγμή για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς η Θέλτα κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, για να γράψει με άνεση το 2-0, στο 18ο λεπτό!

Οι «νυχτερίδες» απάντησαν με το ίδιο νόμισμα από τη λευκή βούλα, στο 29’, ωστόσο έκτοτε δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάτι καλύτερο.

Ο 24χρονος διεθνής «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80’, με το οποίο έφτασε συνολικά τα έξι γκολ, σε τέσσερις εμφανίσεις στο Copa Del Rey!

Μάλιστα, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Θέλτα, που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων στη διοργάνωση, σε μία μόνο σεζόν, μετά από τον Βλάντιμιρ Γκούντελι, που είχε βάλει επτά, το 1993/94, όταν η ισπανική ομάδα είχε φτάσει ως τον τελικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0