Football Talk

Αλμέιδα: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; Α συγγνώμη δεν ήξερα!» (video)

Αλμέιδα: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; Α συγγνώμη δεν ήξερα!» (video)

Τι ακολούθησε στη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άρη.

Ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άρη στα πέναλτι, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πριν αποχωρήσει, αναρωτήθηκε ίσως με κάποια ειρωνική διάθεση: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; Α συγγνώμη δεν ήξερα… Νόμιζα με ρωτήσατε για το πέναλτι».

Έπειτα αποχώρησε από την αίθουσα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ξεκαθάρισαν στους παρόντες, πως αναφερόταν στη φάση του Πόνσε με τον Ρόουζ στο 105', με την «Ένωση» να διαμαρτύρεται πως η μπάλα δεν χτυπά στο χέρι στήριξης, αλλά στο πίσω.

Δείτε τη φάση:

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντίνος, στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως το είχαμε σχεδιάσει. Έπειτα από μία στατική φάση που ο αντίπαλος τα πήγε καλά σκόραρε. Έπειτα επιμείναμε και ψάξαμε να βρούμε το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Φυσικά στα πέναλτι ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Με βάση την εικόνα που είχαμε θέλαμε να νικήσουμε. Με στεναχωρεί πάρα πολύ όταν χάνω, ακόμα και όταν είναι στα πέναλτι. Μιλάμε για μια ήττα και δεν προκριθήκαμε. Χάνουμε άλλο ένα όνειρο: θέλαμε να υπερασπιστούμε το Κύπελλο ως το τέλος. Θα έχουμε τώρα περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για τον Άρη κι αν μπορεί να καθορίσει το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να μιλήσω για τον Άρη. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Είναι αλήθεια ότι έχει βελτιωθεί πολύ ο Άρης. Και από την άλλη θέλω να πω για τον προπονητή και τη δουλειά που έχει κάνει. Στο Κύπελλο προχωρούν και στο πρωτάθλημα τα πάνε καλά».

Για τον Βίντα που ανέβαινε στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση κι αν ήταν βάση σχεδίου ή τον οδήγησε το παιχνίδι;

«Ξέραμε αν υπήρχε κάποιο κενό τα στόπερ μας θα μπορούσαν να πάνε μπροστά. Αν κάναμε από τη μια πλευρά στην άλλη, όπως το κάναμε, θα μπορούσαν να πάνε μπροστά. Όταν βλέπω ένα στόπερ να ανεβαίνει με ευχαριστεί, ότι βλέπω κάποιον να το προσπαθεί. Μένω σε αυτό και όχι στα στόπερ που κλωτσάνε τη μπάλα μακριά. Έφτασε σχεδόν να σκοράρει. Σε αυτό το ματς θα μας εξυπηρετήσει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Με πονάει που μένουμε εκτός. Είχα αυτή τη διάθεση να συνεχίσουμε και δεν μου κάνει το ίδιο. Τώρα ξεκινάει ένα άλλο μέρος πρωταθλήματος που πρέπει να συνεχίσουμε. Θα μας εξυπηρετήσει να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Είχαμε πολλά παιχνίδια. Αλλά το πώς έδωσαν την ψυχή τους ήταν ένας τρόπος να υπερασπιστούν ό,τι έκαναν την περσινή χρονιά. Στα πέναλτι έτσι είναι. Άλλες κερδίζεις κι άλλες χάνεις».

Αν τα άδεια γήπεδα επηρέασαν την ΑΕΚ;

«Όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος μας έχει μια ξεχωριστή ενέργεια. Και για κάποιο λόγο αφαιρέθηκε αυτή η ενέργεια. Φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι κρίμα για ένα σε τέτοιο γήπεδο αφαιρείς το θέαμα από τον κόσμο. Είναι πολύς κόσμος ευτυχισμένος να βλέπει έναν αγώνα»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0